Martin de Vries en Pascal Melse fietsen €7500 bij elkaar bij Alpe d’HuZes

Foto: Team PA

RHEDEN – De koersweek van het evenement Alpe d’HuZes 2023 ligt alweer achter ons. Team PA uit Rheden was ook ditmaal als deelnemer aanwezig in Frankrijk. Martin de Vries en Pascal Melse bedwongen samen zeven maal de Alpe d’Huez en wisten daarmee een bedrag van € 7.500,00 bij elkaar te fietsen.

Alle deelnemers samen brachten € 17.022.738,00 bij elkaar voor KWF Kankerbestrijding. Een bedrag dat volledig ten goede komt aan onderzoek naar, bestrijding van, begeleiding bij en een betere kwaliteit van leven met kanker.

Samen met duizenden anderen werd een intense dag beleefd. Qua inspanning, maar zeker ook qua emotie. “Of je dit evenement nu voor de eerste keer beleeft – zoals 3.500 deelnemers dat dit keer deden – of voor het 13e jaar op rij meemaakt: het blijft iedere keer weer een unieke en geweldige belevenis”, vertelt Pascal Melse. Team PA dankt iedereen voor het volgen en de geweldige support die zij mochten ervaren op de koersdag.

Team PA geniet nog na en en richt toch ook de blik al op 2024. Zij zijn namelijk nog niet klaar met bijdragen in de strijd kanker. Donderdag 6 juni 2024 zal Team PA opnieuw aan de start staan van Alpe d’HuZes. Belangstellenden die onderdeel willen zijn van Team PA 2024 kunnen contact opnemen met teamcaptain Martin de Vries via [email protected] of via 06-46413183.

Team PA dankt haar trouwe sponsoren voor de financiële bijdrage aan deze actie:

Daarnaast ook dank aan de donateurs en de mensen waarop het team mocht rekenen tijdens de geslaagde acties. En niet in de laatste plaats de direct betrokkenen om het team heen heen die de acties, maar zeker ook de deelname en voorbereiding hierop mogelijk hebben gemaakt.

Blijf alle activiteiten van Team PA volgen via Facebook (https://www.facebook.com/TeamPAd6) en Instagram (https://www.instagram.com/teampad6/)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen