Computersoos op woensdagmiddag bij Ons Raadhuis in Velp

Foto: Ons Raadhuis

VELP – ‘Ons Raadhuis’ is nu sinds een jaar leslocatie van de landelijke Stichting Seniorweb. De drie vrijwilligers van de computersoos van Ons Raadhuis kunnen daardoor op heel veel aspecten ondersteuning aan deelnemers geven. Ze kunnen van het goede informatie- en cursusmateriaal van Seniorweb gebruik maken.

Maar ook ruim twee jaar ervaring maakt dat inmiddels geen enkele vraag meer te gek is. Heeft u een vraag over uw eigen smartphone, tablet of computer? Kom dan naar de gratis computersoos op woensdag 14.00 – 15.30 uur in Ons Raadhuis. En leg de vraag voor aan één van de vrijwilligers. Ze helpen één op één en gaan net zo lang door tot de kwestie is opgelost. Vrijwel altijd lukt dat.

Denk aan vragen als:
– Hoe koop ik iets op internet?
– Hoe krijg ik mijn mail op mijn smartphone ook op mijn tablet?
– Ik kan niet meer inloggen, ben gebruikersnaam en wachtwoord kwijt wat doe ik nu?
– Hoe hef ik mijn LinkedIn-account op?
– De acceptgiro is er niet meer, wat nu?
– Mijn bridge programma werkt niet meer, hulp bij het updaten
– Mijn telefoon staat vol met apps die ik niet gebruik, hoe kan ik dit opschonen.
– Mijn I-Cloud ruimte is vol, hoe kan ik mijn foto’s ergens anders bewaren?

De vrijwilligers zijn goed thuis in Windows, Android, Chromebook en ook op Apple en I-phone staan ze hun mannetje. Mocht u hulp kunnen gebruiken of zelf willen helpen als vrijwilliger van de computersoos, kom gezellig op woensdagmiddag naar de computersoos in Ons Raadhuis, Nieuwstraat 1 in Velp.

Er is altijd een kopje thee of koffie. Kosten: gratis, vrijwillige gift wordt op prijs gesteld. U kunt zo komen binnenlopen, maar het is beter om van tevoren een afspraak te maken dan heeft u voorrang en kunnen zij een beetje plannen. Bel daarvoor naar 026-8449140.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen