Brand in appartementencomplex te Velp

Velp – Maandagavond 5 juni is er een brand ontstaan in een appartement aan de Doctor A. van de Willigen Sr. Laan. De hulpdiensten werden rond 21:30 uur gealarmeerd. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend gemaakt.

De brandweer heeft hierbij assistentie gekregen van de hoogwerker uit Arnhem. Er zijn geen gewonden te betreuren en de brandweer wist de brand redelijk snel onder controle te krijgen. Wel heeft de brandweer een aantal dakpannen van de woning moeten verwijderen om de brand, die in het dakbeschot zat, te bestrijden. Ook waren er twee katten in het huis aanwezig, de ene had men zo te pakken, de andere was in paniek geraakt en was moeilijk te pakken te krijgen. Beide beestjes zijn gelukkig ongedeerd gebleven en zijn door het baasje opgevangen en in een auto geplaatst.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Brand in appartementencomplex te Velp 06-06-2023

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen