Tips om Bonte Schaap Festival zorgeloos door te komen

Foto: Bonte Schaap Festival

RHEDEN – Aankomende zondag 11 juni vindt het Bonte Schaap Festival plaats in Rheden. De weersvooruitzichten zijn voortreffelijk, echter wil de organisatie je nog wel wat tips meegeven om met de warme omstandigheden om te gaan. Zo kan er een mooi feestje van gemaakt worden!

Ten eerste is het natuurlijk van het grootste belang dat je genoeg water blijft drinken door de dag heen. Pas ook op met alcohol in de te verwachten hitte. Zorg er verder voor dat je met regelmaat een schaduwplek opzoekt. De kracht van de zon is dit weekend erg hoog, dus smeer jezelf en je naasten goed in met zonnebrand. De EHBO vind je op het verenigingsplein bij De Cirkel. Ook lopen vrijwilligers van de EHBO rond op het festivalterrein. De Bonte Schaap vrijwilligers zijn te herkennen aan het shirt met het ‘Bonte Schaap Festival’-logo.

Let vooral op elkaar en maak er zo samen een zorgeloos weekend van en geniet!

Het Bonte Schaap Festival start zondag om 10.00 uur op het Mr. B. van Leeuwenplein en duurt tot 17.00 uur. Zaterdagavond is er een pre-party op het podium voor het Wapen van Rheden met all-round coverband New Sensation. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Meer informatie over het Bonte Schaap Festival zoals het programma, vind je op de website: www.bonteschaapfestival.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen