Kleinkoor Vocare zingt “Juli in her eyes”

Foto: Kleinkoor Vocare

ELLECOM – Kleinkoor Vocare zingt “Juli in her eyes” op zondag 2 juli 2023,  15.00 uur in de Dorpskerk in Ellecom. Kleinkoor Vocare is een gemengd koor van 20 enthousiaste ervaren zangers uit Arnhem en omgeving, dat graag a capella zingt.

Tijdens dit concert zingen de leden van Kleinkoor Vocare een afwisselend programma van klassieke en moderne componisten in verschillende talen. Met de warme klanken van de leden van Kleinkoor Vocare hopen zij u alvast een voorproefje van de zomer te bieden.

De zomer is begonnen “Juli in her eyes”…

Kleinkoor Vocare zingt over een betere wereld, honing zoekende bijen, dromen, moederliefde, avondstemming en veel meer. Ze verheugen ons erop dit voor u te mogen zingen. Laat u verrassen door de steeds weer wisselende klanken en harmonieën, Misschien gaat u na afloop wel naar huis met “Juli in her eyes”……

Dirigent Henk Gunneman studeerde zang en piano aan het conservatorium in Groningen. Hij vervolgde zijn opleiding in Engeland bij Nigel Rogers en later aan de ‘BrittenPears School for Advanced Musical Studies’ te Aldeburgh. Hij is vaste ensemblezanger van The Amsterdam Baroque Choir onder leiding van Ton Koopman. Henk wordt als solist veel gevraagd voor oratorium-concerten en zingt regelmatig bij het Nederlands Kamerkoor en Consensus Vocalis. Naast zijn zangpraktijk dirigeert Henk diverse ensembles, waaronder Kleinkoor Vocare vanaf de oprichting in 2010.

Kaarten zijn te verkrijgen via www.vocare.nl en voor aanvang van het concert bij de dorpskerk. Gaarne gepast geld meenemen.

Kleinkoor Vocare zingt - Juli in her eyes

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen