Jongerenkoor Dieren bestaat 55 jaar!

Foto: Jongerenkoor Dieren

DIEREN – Jongerenkoor Dieren bestaat 55 jaar! Ieder jaar je verjaardag vieren, we doen het allemaal. Maar bij het behalen van zo’n respectabele leeftijd moet je als vereniging natuurlijk wel een groot feest vieren! En dat doen het Jongerenkoor Dieren! Op 17 juni 2023 viert het koor dit feestje in de Emmauskerk in Dieren.

Dit doen ze door een concert te geven, waar alles in terugkomt! Een ware theatervoorstelling met veel muziek. Een kaartje voor het concert kost 15 euro en daarvoor word je een hele avond vermaakt. Wie jarig is die trakteert, dus achteraf is er een gezellige borrel om te proosten op onze verjaardag.

In het bijzonder wil Jongerenkoor Dieren natuurlijk alle oud-leden uitnodigen om bij het concert aanwezig te zijn. Zij hebben er immers mede aan bijgedragen dat het koor er nu nog is. Het belooft een spetterend optreden te worden, waarin de periode van het 50-jarig jubileum tot nu besproken wordt. Daar is genoeg over te bespreken, dachten zij zo!

De kaartjes voor het concert zijn vooraf te krijgen door een mail te sturen naar [email protected]. Ook aan de deur zijn er nog kaartjes te verkrijgen, zolang de voorraad strekt. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom en om 19.30 zal de zaal opengaan. 20.00 uur zal het concert beginnen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen