Deelnemers Triatlon voor scholieren krijgen medaille

RHEDEN – Donderdag 15 juni was de laatste dag van de Triatlon voor scholieren bij het openluchtbad Rheden. Samen met vrijwilligers en partners organiseerde Sport in Rheden een mooi sportevenement voor de jeugd. Ronald ter Hoeven, wethouder Sport, gaf het startsein voor de scholieren van Aeres Velp en deelde de medailles uit bij de finish.

De triatlon voor basis- en middelbaar onderwijs bestaat uit drie onderdelen: zwemmen, fietsen en wandelen. Het terras van het openluchtbad was omgetoverd tot een foodtruckfestival waar verschillende foodtrucks staan. Ook was er een leuke workshop over gezonde voeding. Honderden kinderen van meer dan 20 scholen haalden deze week het beste uit zichzelf.

Wethouder Ronald ter Hoeven:

We willen graag dat onze kinderen gezond opgroeien. Deze triatlon levert daar een mooie bijdrage aan. Maar ik hoop vooral dat iedereen veel plezier heeft beleefd aan het lekker sportief bezig zijn in de buitenlucht. En dat ze zeggen: volgend jaar weer!”

Kijk voor meer informatie op Sport in Rheden | Triatlon

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen