’t Steegs Deelkastje even onder de aandacht

Foto: 't Steegs Deelkastje

DE STEEG – Binnenkort komt er weer een nieuwe ronde Ik Buurt Mee!, waarbij elk huishouden een waardecheque in de bus krijgt t.w.v. € 7,50. Dit kunt u doneren aan een initiatief in uw eigen dorp of een ander doel dat u een warm hart toedraagt.

Graag brengen de beheerders ’t Steegs Deelkastje even onder de aandacht. Sinds de start in januari loopt het als een trein en zij zouden heel graag een betere kast willen neerzetten. Zo kunnen ze de producten beter aanbieden en ze beschermen tegen de weersomstandigheden.

Ze wachten nog op akkoord van de gemeente maar dat gaat vast lukken. Mocht u dit initiatief belangrijk vinden en wilt u hen steunen? Kijk dan op www.ikbuurtmee.nl en doneer uw cheque aan het deelkastje. Staat het project er nog niet op? Hou dan de site in de gaten want ze komen eraan.

Vóór iedereen, dóór iedereen. Sharing is caring!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen