Zwem4daagse in zwembad Rheden start op 3 juli 2023

Foto: PFC Rheden

RHEDEN – Zwemvereniging PFC Rheden organiseert van maandag 3 t/m vrijdag 7 juli weer de jaarlijkse zwem4daagse in openluchtzwembad Rheden. Hét jaarlijkse moment om zo vlak voor de zomervakantie eens even te checken hoe het met de zwemconditie gesteld is.

Iedereen in het bezit van een A-diploma kan mee zwemmen. De kosten bedragen €8,- per persoon bij voorinschrijving en €9,- per persoon bij inschrijven in het zwembad, een medaille is bij deze prijs inbegrepen. Zwemmen is iedere avond mogelijk tussen 18.00 en 20.00 uur. Inschrijven via www.zwem4daagse.nl.
Meezwemmen als begeleider kan natuurlijk ook, de kosten hiervoor bedragen €2,50 per avond.

Net als voorgaande jaren kan er weer op vijf avonden gezwommen worden, zodat er eventueel ook nog een dag kan worden overgeslagen. Maar natuurlijk mogen deelnemers ook alle vijf de avonden komen zwemmen.

Sport in Rheden zorgt donderdag- én vrijdagavond voor een opblaasdoolhof in het zwembad. Goed om te weten; betaling in het zwembad is alleen mogelijk met PIN.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen