Meespeeldagen bij Basketbalvereniging Dieren Devils

Foto: Pixabay

DIEREN – Basketbalvereniging Dieren Devils nodigt geïnteresseerden uit om een of enkele keren vrijblijvend mee te komen spelen tijdens de meespeeldagen. Deze vinden plaats op de maandagavonden in september.

Belangstellenden zonder ervaring krijgen de kans om het basketbal uit te proberen. Ervaren basketballers die het spel weer willen oppakken worden uitgenodigd om te onderzoeken of Dieren Devils een club voor hen is.

De vereniging is een kleine, gezellige groep waar plezier in het spel en enthousiasme voorop staan. De spelers variëren sterk in spelervaring en leeftijd. Zowel mannen als vrouwen spelen mee tijdens de trainingen, die zich kenmerken door een inspeelkwartier waarna een wedstrijdje wordt gespeeld.

De club speelt van 21.00 uur tot 22.15 uur in de gymzaal achter de brandweerkazerne aan de Harderwijkerweg in Dieren en de contributie bedraagt €10,25 per maand. Wil je een keer meetrainen? Van harte welkom! Stuur een berichtje via de Facebookpagina of kom meedoen zonder aankondiging.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen