Leer rappen in de muziekstudio van MC Galvano Breeveld in Dieren

Foto: Galvano Breedveld

DIEREN – Houd je van muziek, rap, hiphop en vind je het leuk om je eigen nummers te leren schrijven en op te nemen met professionele apparatuur? Dan kun je deze zomervakantie gratis naar de muziekstudio Rapworkshopx van Galvano.

Je gaat met professionele rappers en beatmakers zelf aan de slag met het schrijven van rapteksten, het verzinnen van de flow en het overbrengen van de boodschap. De rapteksten worden opgenomen en vervolgens door onze producer uitgewerkt tot een kwalitatieve rap/zang nummer. Tijdens een rapworkshop kun je verschillende dingen leren, afhankelijk van het niveau en de focus van de workshop. Zo kan het je leren om teksten te schrijven, leer je je stem te gebruiken en stemtechnieken toe te passen, flow en ritme, samenwerken, optreden en cultuur en geschiedenis.

Praktisch
Ben je tussen de 12 en 18 jaar, ben je elke vrijdagavond 7 juli tot 8 september van 19.00- 21.00 uur van harte welkom bij Rapworkshopx aan de Rinaldostraat 6 in Dieren. Je kan je aanmelden via de website van Rheden Ontdekt. De muzikale inloopavonden zijn gratis toegankelijk

Wie is Galvano?

Galvano is een veelzijdige MC uit Arnhem, die al op een jonge leeftijd in aanraking kwam met muziek en op zijn 16e begon met het maken van muziek. Hij werd geïnspireerd door namen als Wu-Tang, Jay-z, Nas en Notorius B.I.G. Inmiddels heeft hij al veel muziek gemaakt en geproduceerd met bekende en onbekende rappers. Galvano heeft inmiddels zijn eigen bedrijf Rapworkshopx met een eigen studio in Dieren. Hij kan als geen ander jouw talent in de muziek ontdekken. Grijp je kans en ontdek waar jouw muzikale talent ligt!

NPO-zomeractiviteiten

De gemeente Rheden organiseert samen met de Bibliotheek Veluwezoom, Cultuurbedrijf RIQQ, Sport in Rheden en Incluzio elke vakantie gratis activiteiten voor jongeren vanuit Het Nationaal Programma Onderwijs (NPO). Met deze activiteiten geven we kinderen en jongeren de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en te ontdekken waar je talenten liggen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen