NIO Netwerkoverleg voor coördinatoren

Foto: NIO - Netwerk Informele Ondersteuning

RHEDEN – De NIO-Kerngroep nodigt dit keer speciaal de vrijwilligerscoördinatoren en bestuursleden uit om samen in gesprek te gaan over wat we met elkaar nodig hebben om de inwoners zo goed mogelijk te kunnen blijven ondersteunen. Het NIO hoopt dat coördinatoren op 11 juli tussen 15.30 en 17.00 uur de agenda voor dit overleg kunnen vrijmaken. Dit netwerkoverleg vindt plaats in Dorpshuis Rheden aan het mr B. van Leeuwenplein 3 te Rheden.

De groep ouderen wordt immers de komende aantal jaren flink groter, dus ook het aantal hulpvragen. Daarbij is het ook duidelijk geworden, dat de coronaperiode veel met mensen heeft gedaan. Ook verenigingen en andere vrijwilligersorganisaties en initiatieven ondervinden dit.

De NIO-Kerngroep is zich er van bewust dat de vakantieperiode al begonnen is. Natuurlijk is ook een andere vrijwilliger, die goed op de hoogte is van dit onderwerp in uw organisatie, van harte welkom.

Het NIO:

Het NIO (Netwerk Informele Ondersteuning) is een netwerk en een platform voor vrijwilligers om elkaar te ontmoeten, elkaar te leren kennen, ervaringen uit te wisselen en om elkaar in het werkveld te vinden. De NIO-Kerngroep treedt op als onafhankelijke belangenbehartiger voor vrijwilligers (organisaties/initiatieven) en zorgt er voor dat de signalen vanuit de vrijwilligers serieus genomen blijven worden waardoor het vrijwilligerswerk leuk blijft.

Voor meer info en aanmelden: [email protected] of tel.: 06 363 24 778

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen