Huisdier van de week: Ontmoet Nacho!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

REGIO – Nacho is een aanhankelijke kat met een eigenzinnig karakter. Hij is dol op aandacht en wordt graag geknuffeld. Het is een jonge, energieke kat en zal zowel fysiek als mentaal goed uitgedaagd moeten worden.

Nacho wordt niet graag gedwongen of onder druk gezet, hij gaat dan in de weerstand. Het dierentehuis plaatst Nacho in een huishouden zonder kinderen en niet bij andere huisdieren, ervaring met katten is een vereiste.

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Nacho.

Diernummer 32195

Kijk voor meer informatie ook op: www.dierentehuisarnhem.nl.

Heeft u interesse? Geeft u Nacho een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen