Opening Expositie Wandering in Heaven and Earth Nieuwe Ruimte

VELP – Op zondag 2 juli opende de nieuwe expositie van Nieuwe Ruimte. Deze keer is kunstenaar van de maand Yvonne Evers, de titel van de expositie was Wandering in Heaven and Earth.

De expositie aan de Oranjestraat in Velp werd geopend door Ellie Wouda, ze vertelde, te midden een grote opkomst in de ruime woonkamer boven de expositieruimte, dat er ook deze maand weer een film, uit de collectie van Ton Langelaan, getoond zal worden.

Hierna was het woord aan Yvonne zelf, ze stelde haar mede exposanten, Feinlin Han en Emmy Chau voor en vertelde kort welk werk ze maakte. Ook las ze een gedicht van Marieke Lucas Rijneveld voor. Vervolgens was er een voorstelling van Sjoerd Schwibettus, ondersteund door live muziek, waarbij Sjoerd liet zien wat men allemaal met een fotolijst kan doen. Zo werden bezoekers ingelijst en stapte hij zelf door enkele lijsten heen, alsof hij hiermee de wereld van de kunst betrad.

De expositie zelf toonde grote werken van Yvonne Evers, werken die gekenmerkt werden door het gebruik van vele materialen zoals verf, balpen, inkt of pastelkrijt.

In de werken van Emmy Chau en Feilin Han waren duidelijk hun Aziatische wortels te herkennen. Werken die deden denken aan Mign-dynasty aardewerk of het terracotta leger van Qin Shi Huangdi.

De opening was druk bezocht en de sfeer gezellig, onder het genot van een hapje en drankje konden bezoekers de werken bewonderen of aanschaffen. De drie kunstenaressen waren zelf ook aanwezig en vertelde de bezoekers graag over hun werk.

De expositie is elke zondag van 12:00 tot 17:00 uur geopend. Een of meerdere kunstenaressen zullen op deze dagen zelf aanwezig zijn. Entree is gratis. Het adres is Oranjestraat 36a in Velp.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen