Grote drukte in Openluchtzwembad Rheden

RHEDEN – Op zaterdag 8 juli was het opnieuw ontzettend druk in het openluchtbad aan de IJsselsingel 7 in Rheden. Om 15.30 uur stond de teller al op 1260 bezoekers. Soms moest er even een stop worden ingelast voor nieuwe bezoekers als het aantal bezoekers de duizend overschreed. Zodra er mensen vertrokken, mochten anderen naar binnen.

Vanwege veiligheidsredenen mogen er niet meer dan 1000 bezoekers tegelijkertijd aanwezig zijn, zodat de badmeesters een veilig toezicht kunnen waarborgen in het water. Iedereen wilde op deze warme dag nog graag een verfrissende duik nemen. De thermometer gaf namelijk 33 graden aan. Dit was een goede keuze, gezien de voorspelde zware buien op zondag en het vooruitzicht van een koelere periode, waar sommigen naar uitkeken.

De drukte was ook merkbaar op de parkeerplaatsen rondom het zwembad en in de fietsenstalling.

Het zwembad mag dit jaar zeker niet klagen over het aantal bezoekers, vooral vanwege de vele warme dagen.

Voor meer informatie en de openingstijden kun je terecht op: https://www.sportinrheden.nl/openluchtbad-rheden/openingstijden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen