Inzamelingsactie voor behandeling tegen kanker bij Rhedense Alexandra

Foto: wdproductions.nl

RHEDEN – Wijnand zamelt geld in voor zijn vrouw Alexandra met zeldzame vorm van kanker. Alexandra uit Rheden zit sinds 2020 in een medische achtbaan door primair angiosarcoom: een zeer zeldzame en agressieve kanker.

Door de zeldzaamheid is er in Nederland weinig kennis van de ziekte. Wijnand is via het GoFundMe-platform een inzamelingsactie gestart om geld op te halen voor een doelgerichte therapie in Duitsland.

“Wij hopen dat we ook succesvol zullen zijn en dat we tegelijkertijd bijdragen aan een betere standaard met meer behandelmogelijkheden voor andere patiënten met de vreselijke ziekte angiosarcoom. We moeten het proberen. Andere opties zijn er niet.” aldus Wijnand

De therapieën brengen helaas zeer hoge kosten met zich mee. De initiële kosten voor het opstarten bedragen ongeveer €56.000. Als de behandeling werkt, krijgt Alexandra elke vier weken een aanvullende ronde. Naar verwachting heeft Alexandra 10 tot 15 van die rondes nodig van €12.000 per ronde. De verwachte totale kosten van €150.000 worden niet gedekt door Alexandra’s zorgverzekering.

Het streefbedrag van de campagne is €120.000

Meer over de campagne: https://gf.me/v/c/gfm/hmr4k-help-alexandra-survive-her-rare-cancer

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen