Cursus Tai Chi in Dieren

Foto: Teo Haverkort

DIEREN – In de beoefening van Tai Chi wordt gewerkt met rustige en ontspannende bewegingen. Het is een Chinese vorm van yoga. Belangrijk element daarin is  aandacht: Aandacht voor de beweging die je zelf creëert en aandacht voor de omgeving. Het is een goede manier om te leren zowel lichamelijk als geestelijk evenwichtiger in het leven te staan.

De lessen vinden plaats in een ontspannen sfeer. Het belangrijkste van het oefenen is herhaling; doen, doen en nog eens doen. In de cursus hebben ze geen haast. Tai Chi is geschikt voor elke leeftijd, ook voor mensen met een beperkte conditie.

Tai Chi is een groepsactiviteit, ieder kan binnen de groep oefenen op zijn eigen niveau. Je kan bij elkaar de kunst afkijken. En de aandacht die je in de les krijgt voor het samen bewegen, neem je mee naar je eigen thuissituatie en sociale omgeving.

  • Locatie: De Oase, Ericaplein 1 6951CP Dieren
  • Start: dinsdag 05-09-2023 tot dinsdag 19-12-2023
  • Tijd: 14.00 uur tot 15.00 uur
  • Aanmelden: telefoon: 06-12579070 of [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen