Vacature vrijwilligerswerk: penningmeester gezocht

Foto: Stichting Stoer

VACATURE – Het gezamenlijke bestuur van de stichting STOER en MVT is op zoek naar een penningmeester. STOER is verantwoordelijk voor de vrijwillige seniorenprojecten voor ouderen. MVT (Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp) zet zich in voor mantelzorgers en inwoners voor wie vrijwillige hulp wenselijk is.

Het werkgebied van zowel STOER als MVT is de gemeente Rheden en Rozendaal.

Bent u maatschappelijk betrokken, een kei in cijfers en denkt u graag mee met STOER en MVT? Dan zoeken zij u.

U komt terecht in een warm bad, waarin men zich graag inzet voor de medemens. Het is een gezellige en sociale club. De gemeente Rheden en Rozendaal dragen de stichtingen en de vrijwilligers een warm hart toe. Als penningmeester zet u de financiële puntjes op de i, en bent aanwezig bij de maandelijkse bestuursvergaderingen. Zo staat u dichtbij het reilen en zeilen van STOER en MVT.

Meer informatie over de stichtingen vindt u op de website www.stichtingstoer.nl en Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp Rheden & Rozendaal – HOME (mvtrheden.nl) Bij interesse kunt u voor meer informatie contact opnemen met de secretaris van het bestuur via het e-mailadres [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen