Burgemeester Carol Van Eert deelt prijzen uit bij Chessable Open NK Schaken

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Het Chessable Open NK Schaken dat vanaf 24 juli gespeeld wordt in Theothorne loopt ten einde. Op donderdag 3 augustus rond 18.00 uur zijn naar verwachting het NK Schaken en de reservegroepen A, B en C beslist.

De prijsuitreiking vindt rond die tijd plaats in het Grand Café Theothorne, boven de speelzaal. Burgemeester Carol van Eert van de gemeente Rheden zal de belangrijkste prijzen uitreiken.

Direct na het Open NK vindt in Theothorne het Open Nederlands Jeugdkampioenschap plaats: van 4 tot en met 10 augustus 2023.

Naar verwachting zullen de zalen van Theothorne gevuld zijn met tegen de 200 jonge schakers. Dit toernooi kent een rustdag op zondag 6 augustus, die wordt opgeluisterd met een groot levend schaakspel met topgrootmeester Jan Timman en meester en bekende TV-persoonlijkheid Hans Böhm. Tegelijkertijd geeft de teruggekeerde Mr X een simultaan en kan er gesnelschaakt worden met Machteld van Foreest. De beslissing in het Open Jeugdkampioenschap valt op vrijdag 10 augustus.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen