Een muzikale reis om de wereld met Ron Ederveen in Rozendaal

Foto: rheden.nieuws.nl

ROZENDAAL – Al eerder gaf Ron Ederveen een concert in De Serre, dit bleek een enorm succes. Op 9 augustus 2023 kunt u wederom gaan genieten van de muzikale talenten van Ron Ederveen op de accordeon en de piano.

Hij neemt u woensdagochtend mee door de tijd en over de hele wereld. Van Bach tot hedendaagse muziek. Om u extra te laten genieten speelt hij graag ook verzoeknummers, zodat het kleine concert op maat gemusiceerd zal zijn.

U bent van harte welkom in de Serre van Rozendaal op de Kerklaan 15 in Rozendaal. Vanaf 10.00 uur is De Serre open en schenken ze eerst een lekker kopje koffie. Het optreden van Ron zal rond 10:30 uur beginnen en ongeveer een uur duren.

Zit u verlegen om vervoer, belt u dan met mevrouw Rigtje Roelofs, tel.nr. 06-47868916. Zij haalt u op en brengt u ook weer thuis.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen