Naaiatelier KiesKleurig zoekt meer vrijwilligers

Foto: Naaiatelier Kieskeurig

DIEREN – De samenwerking tussen Naaiatelier KiesKleurig en de Naaiclub in het inloophuis is een leuke combinatie voor de deelnemers. Er wordt op ieders eigen niveau gewerkt, er worden leuke ideeën uitgewisseld en men ondersteunt elkaar.

Er zijn vrijwilligers om te ondersteunen en ook voor hen is deze combinatie prettig; het geeft veel afwisseling, omdat de vraag om ondersteuning op deze manier erg uiteenloopt. Vanwege het succes zijn meer vrijwilligers welkom.

Kan je goed met de naaimachine overweg, vind je het leuk om mensen de finesse van bijvoorbeeld het kleding maken bij te brengen en heb je 1 ochtend in de week tijd over; kom in september dan een kijkje nemen in het Naaiatelier. Wie weet ben jij de nieuwe couturier.

De hele maand augustus hebben ze een zomersluiting. In september start het Naaiatelier weer en is op donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, Van der Duyn van Maasdamstraat 63.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen