Geslaagde sportinstuif Sport in Rheden en CKC Rheko

VELP – Op donderdag 3 augustus organiseerde Sport in Rheden een kosteloze sportinstuif in de Dumpel, gelegen aan de Gruttostraat in Velp. Deze instuif was bedoeld voor kinderen van 2 tot 12 jaar.

Helaas begon de zomervakantie met regenachtig weer. Hierdoor kwam het idee voort van Sport Rheden – CKC Rheko Rheden om een extra vakantieactiviteit te organiseren voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Het betrof een waar sportevenement, waarbij vriendjes en vriendinnetjes onder begeleiding droog en veilig konden sporten. Er stonden diverse activiteiten op het programma, waaronder klimmen, klauteren, voetballen, hockeyen, schommelen en nog veel meer. Ouders hadden de mogelijkheid om indien gewenst te assisteren of langs de zijlijn aanmoedigingen te geven.

Er was gezorgd voor gezonde snacks en drankjes voor de kinderen. Tussen 13.00 en 15.00 uur was het op elk moment mogelijk om aan te sluiten of deelname te beëindigen. Dit bood ouders tevens een gelegenheid om wellicht in de tussentijd de Velleper Donderdag te bezoeken. De middag was buitengewoon succesvol, met een constante deelname van ongeveer 30 tot 40 kinderen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen