Familievoorstelling Hilaria woensdag 16 augustus in openluchttheater de Pinkenberg

Foto: Hilaria

VELP/ROZENDAAL – Op woensdag 16 augustus vindt de vijfde van in totaal zes familievoorstellingen plaats op openluchttheater de Pinkenberg. Dit keer de voorstelling Amulet van Theatergroep Hilaria.

Hilaria speelt al meer dan 25 jaar schoolvoorstellingen, ook in (openlucht)theaters en op festivals. De voorstellingen zijn zeer visueel, hebben weinig tekst en bevatten veel humor.

Het verhaal van hun voorstelling Amulet begint in een klein dorpje aan de rand van een groot woud. Daarin woont een kluizenaar Li Lu Tsji. Hij bezit een eeuwenoud amulet waarvan de mensen beweren, dat het magische krachten bezit. Op een dag verschijnt een vreemdeling die het amulet wil hebben, maar dan zijn al snel de poppen aan het dansen.

Meer informatie en tickets

De voorstelling vindt plaats op woensdagmiddag 16 augustus, om 14.00 uur in openluchttheater de Pinkenberg. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.depinkenberg.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen