Huisdier van de week: Ontmoet Jacob!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Jacob, geboren op 16-03-21, is een vriendelijke hond met een sociale aard, hoewel hij soms nog wat onzeker kan zijn. Tijdens wandelingen staat hij sterk in contact met zijn omgeving. Geluiden en bewegingen trekken zijn aandacht, alhoewel sommige hem ook angstig kunnen maken. Zijn nieuwsgierigheid blijft echter behouden. Knuffelen is een grote favoriet van Jacob, hij geniet ook van liefdevolle aandacht.

In de buitenlucht gedraagt hij zich goed richting andere honden, maar hij kan beschermend zijn ten opzichte van zijn eigenaar, dus hier dient men alert op te zijn. Ook heeft Jacob een voorkeur voor kauwen op voorwerpen. Hij is intelligent en heeft nog veel te leren. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Jacob in een huishouden zonder andere huisdieren, omdat ze verwachten dat dit beter bij hem zal passen. Voor Jacob zoekt het dierenasiel een baasje dat hem stabiliteit en heldere leiding kan bieden.

Gelegen aan de Larensteinselaan in Velp, biedt Dierentehuis Arnhem en omstreken een warme tijdelijke plek voor talloze huisdieren. Elk van deze dieren verdient een nieuwe kans op een liefdevol thuis. Neemt u alstublieft in overweging om deze dieren een tweede kans te geven. De herkomst van de dieren is divers, maar in het algemeen hebben ze simpelweg pech gehad. Iedere week benoemt het Dierentehuis één dier tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Jacob.

Diernummer 32669

Kijk voor meer informatie op: https://dierentehuisarnhem.nl/dieren/jacob/

Bent u bereid Jacob een tweede kans te geven?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Heeft u interesse? Dit kan door te bellen naar 026 – 36 19 861 of te mailen naar [email protected]. U bent ook van harte welkom tijdens de openingstijden, van maandag tot en met zaterdag, van 13.00 tot 16.30 uur.

Als u meer informatie wenst over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of als u hun inspanningen wilt steunen, bezoek dan graag: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen