Heel Velp Schoon gaat weer zwerfafval rapen

Foto: Heel Velp Schoon

VELP – Maandelijks komt een groep inwoners bij elkaar om samen zwerfafval te rapen en Velp weer schoon te maken.

De vrijwilligers verzamelen zich zaterdagochtend 12 augustus 2023 om 10.30 uur op het achterplein van de voormalige van Voorthuijsenschool, Schoolstraat 12.

Bij ‘Heel Velp Schoon’ is iedereen welkom om zwerfvuil te rapen

Mocht je nog een enthousiaste partner, broer, zus of vriend(in) hebben die ook mee wil doen, van harte welkom! 

Graag vooraf aanmelden i.v.m. het klaarleggen van de benodigde materialen. Opgeven kan bij Jan Peter Hop op telefoonnummer 06 – 22 37 26 06 of op mailadres heelrhedenschoon.velp@gmail.com.

Noteer vast in je agenda. De volgende verzamelochtend staat op:

  • 14 oktober, 11 november en 9 december 2023 om 10.30 uur.

Extra opruimen tijdens Dorpsfeest Velp

Op zondag 10 september is er de mogelijkheid om het feestterrein rond kasteel Biljoen tijdens het dorpsfeest van Velp (in het kader van 450 jaar Rheden) te helpen schoonhouden. Het plan is dan om van 12.00 tot 18.30 uur bij toerbeurt actief te zijn met de zwerfafvalbrigade tijdens ons dorpsfeest. Ervaring leert dat je minder snel dingen van je af gooit wanneer het feestterrein schoon is. Je aanwezigheid met een gele hes aan en een grijpstok is dan al minimaal preventief!

Uiteraard wordt er goed voor de vrijwilligers gezorgd met een lunchpakket en consumptiebonnen. Ook hier geldt: geef s.v.p. op tijd van te voren per mail, telefoon of app door dat je hieraan deelneemt.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: 450 jaar Rheden
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen