Janny Harmsen Ere-Penningmeester “Rhedens Maal”

RHEDEN – Tijdens een lunchvergadering heeft het bestuur van de “Stichting Het Rhedens Maal” afscheid genomen van haar penningmeester Janny Harmsen. Bij dit afscheid werd zij benoemd tot “Ere-Penningmeester” als dank voor haar verdiensten gedurende ruim 10 jaar!

In haar speech noemde voorzitter Marleen Noorland haar grote verdiensten, mede door haar inzet konden wekelijks ongeveer 50 personen genieten van een heerlijke maaltijd.

Maar Janny was meer, haar kwam je wekelijks als eerste tegen in “Het Dorpshuis” om de centjes af te dragen. Maar ook hield ze de kosten en de baten zeer gespecificeerd bij. Het bestuur wist van elke woensdag wat de maaltijd per deelnemer had gekost, tot op de cent nauwkeurig! Kortom zij was de spil van “Het Rhedens Maal”.

“Naast het vele werk wat ze deed was ze vooral een warme persoonlijkheid. We zullen haar missen!” Naast de heerlijke lunch kreeg ze een prachtig boeket en een mooi oorkonde passend bij deze eretitel.

Namens alle deelnemers en het bestuur van Stichting Het Rhedens Maal:

Janny bedankt

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen