Stenen kraken, schatten zoeken, ga jij zilver vinden?

Foto: Gelders Geologisch Museum

VELP – Op vrijdag 25 augustus kan je komen schatzoeken in het Gelders Geologisch Museum. Je kraakt (breekt)zelf stenen met behulp van kraakapparaten. Zo kan je in het binnenste van de stenen de prachtigste stukken mineraal bij elkaar zoeken.

Wat er precies allemaal gevonden gaat worden, is ook voor iedereen een verrassing. Dat het glimt, schittert en mooi is, is wel zeker. Behalve hard werken, kan je met een microscoop jouw vondsten onderzoeken en je krijgt uitleg over wat je allemaal gevonden hebt. Alle vondsten mogen natuurlijk mee naar huis genomen worden. Ook is een consumptie inbegrepen bij de prijs van € 8,-.

Ze starten om 10:00 uur en rond 12:00 uur zijn ze klaar. Het is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Aanmelden kan alleen via 026-3642996 tijdens openingstijden (di-zo 12:00-17:00 uur). De groep is maximaal 14 personen.

Welkom in Gelders Geologisch Museum, Parkstraat 32, Velp (www.geologischmuseum.nl).

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen