Wekelijks voorleesuurtje in Bibliotheek Velp vanaf 1 september 2023

Foto: BoekStart

VELP – Vind jij het ook zo leuk om met jouw kleintje het voorleesuurtje in de Bibliotheek Velp te bezoeken? Lekker voorgelezen worden en daarna zelf nog een boekje lezen of lenen? Vanaf 1 september ben je elke vrijdagochtend van 10.30-11.30 uur van harte welkom.

Het voorleesuurtje is vanaf 1 september niet meer op donderdag-, maar op vrijdagochtend.

Het voorleesuurtje is gratis te bezoeken en is geschikt voor kinderen van nul tot vier jaar en hun (groot)ouders of verzorgers. Je hoeft je niet vooraf op te geven. Ook leuk om te weten: lid worden van de Bibliotheek is voor kinderen tot 18 jaar gratis.

Waarom een voorleesuurtje?

Voorlezen is leuk en belangrijk voor de taalontwikkeling van jonge kinderen. Je kunt er al heel vroeg mee beginnen. Maar hoe doe je dat? Voorlezen aan een baby of een dreumes van één? Een voorleesvrijwilliger laat zien hoe je voorlezen niet alleen knus en gezellig, maar ook leerzaam maakt. Voor zowel de (groot)ouders als de kinderen. Tijdens het voorlezen is er ook tijd voor een spelletje en een gesprek. Kom je ook?

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen