Veelzijdige activiteiten in Buurthuis De Poort te Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Buurthuis De Poort in Velp-Zuid is een ruimte waar veel activiteiten plaatsvinden gerund en georganiseerd door vrijwilligers. Het Buurthuis is van maandag tot en met vrijdag geopend. Op 30 augustus gaan de activiteiten weer van start.

  • Op maandag- en dinsdagavond wordt er gekaart zoals Jokeren en Klaverjassen.
  • Op de dinsdag- en donderdagochtend gaan ze van 10.00 tot 12.00 uur wandelen. Het gaat hier om het wandelen op verschillende niveaus. Hiervoor zoeken zij nog enthousiaste deelnemers.
  • Op woensdagmorgen is er ‘Bewegen voor Volwassenen’ van 9.30 tot 10.30 uur en van 10.45 tot 11.30 uur. Deze activiteit vindt binnen plaats en wordt geleid door een bevoegde kracht.
  • De woensdagmiddag is voor de kidsclub. Een groepje vrijwilligers bezorgen de kinderen elke woensdag een gezellige middag.
  • Op de woensdagavond kunt aansluiten bij de bokslessen, deze zijn te volgen vanaf de leeftijd van 10 jaar.
  • De donderdag is, naast het wandelen, ook een Keramiekclub actief die heel leuke dingen maakt. In de avond is er Line Dance en ook hier is nog plaats voor enthousiaste deelnemers die het leuk vinden om lekker te dansen.
  • De vrijdag is weer van 9.30 tot 10.30 uur ‘Bewegen voor Volwassenen’ en daarna van 10.45 tot 11.30 uur Yoga. In de middag is een biljartclub actief en de avond zijn er weer bokslessen.

De kosten voor al deze activiteiten zijn beperkt en komen ten goede van het Buurthuis.

Elke 4e zaterdag van de maand is er Repair Café Velp en één keer in de maand is er het Velpsch Maal waar voor een bedrag van €6.00 een heerlijke verse maaltijd wordt geserveerd en waar iedereen aan deel kan nemen.

Dit zijn een paar voorbeelden van activiteiten die de vrijwilligers in De Poort organiseren. Loop gerust een keer binnen voor een kopje koffie of thee en ondervindt of één van de activiteiten iets voor u is. U bent van harte welkom.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen