Intuïtief schrijven Dorpshuis Rheden

Foto: pixabay

RHEDEN – De maandelijkse schrijfgroep in het dorpshuis in Rheden start op 1 september 2023.

Schrijfliefhebbers uit Rheden en omgeving laten zich op 1 september inspireren door de beroemde fabel over Reinaert de Vos. Tijdens de schrijfochtend werken ze met intuïtieve schrijfoefeningen, waardoor jouw eigen fabel moeiteloos op papier zal verschijnen. Of je nu een ervaren schrijver bent, of net begint, iedereen is welkom bij deze maandelijkse schrijfgroep begeleid door Marjon Weijzen.

Elke maand werken ze met een ander thema. Je schrijft automatisch over wat zich aandient om op dat moment geschreven te worden. Dat wat na aan het hart ligt.

De kosten voor deelname bedragen € 27,50, inclusief koffie en thee. De schrijfochtenden zijn er op 11 eerste vrijdagen per jaar, van 10.00 tot 12.00 uur, en een schrijfseizoen kost € 175. De plaatsen zijn beperkt, aanmelden kan via [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen