Doe mee aan de gratis training ‘Samen Dementievriendelijk’

Foto: Pixabay

RHEDEN – Dementie komt steeds vaker voor. 1 op de 5 mensen krijgt met deze ziekte te maken. Je kunt snel in aanmerking komen met dementie zonder het direct door te hebben, bijvoorbeeld op je sportvereniging, in de supermarkt of in je familie.

Weet jij hoe je iemand met dementie een helpende hand toesteekt?

In de gratis training ‘Samen Dementievriendelijk’ leer je hoe je met dementie kunt omgaan, de signalen kunt herkennen en iemand met dementie kunt helpen. Deelnemers van eerdere trainingen waren hierover erg enthousiast en gingen met goede handvatten weer huiswaarts. Samen zorgen we ervoor dat mensen met dementie zo lang mogelijk mee kunnen doen in onze samenleving en maken we de gemeente Rheden dementievriendelijk.

De eerstvolgende training ‘Samen Dementievriendelijk’ in de gemeente Rheden is op woensdag 20 september van 19.30 tot 22.00 uur in het Dorpshuis in dorp Rheden. Aanmelden voor de trainingen kan via de aanmeldknop op www.netwerkdementiearnhemeo.nl/training. Let op: voor de trainingen geldt vol = vol.

Deze gratis training wordt u aangeboden door: het Netwerk Dementie Arnhem en omstreken, Alzheimer Nederland en de gemeente Rheden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen