Kerkmarkt 2023 Dieren, 6 markten geweest, nog 4 markten te gaan

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – De markt wordt gehouden iedere vrijdag t/m vrijdag 15 september van 10.00 tot 11.30 uur, afhankelijk van het weer in of bij de Ontmoetingskerk aan de Adm. Helfrichlaan 54 in Dieren. Er is tot nu toe steeds veel aanbod van verse, zelfgekweekte groente, fruit, aardappelen, jam, appelmoes, leuke zelfgemaakte tassen en lekkers bij de koffie.

Ze kunnen nog zelfgemaakte jam, appelmoes etc. gebruiken, hier is erg veel vraag naar; ook verse groente en fruit is erg in trek. Is er te veel om zelf te gebruiken van de eigen groentetuin, dan houden zij zich aanbevolen. Materialen kunnen iedere week worden aangeboden vanaf 9.30 uur op de dag waarop de markt wordt gehouden.

Kerkmarkt 2023

Ze hebben al heel veel gasten mogen ontvangen en de reacties zijn zeer positief; men vindt het gezellig en ook nuttig; sociale contacten en duurzaam gekweekte producten. De opbrengst van de markten is bestemd voor een goed doel van Kerk in Actie in Colombia; speciaal voor werkende kinderen in Colombia/Bogotá.

De organisatie nodigt iedereen van harte uit om eens een kijkje te komen nemen en mee te genieten. Voor meer informatie kan gemaild worden naar: [email protected]

Kerkmarkt 2023

 

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen