Klassieke voertuigen gezocht voor aankleding Dorpsfeest Velp!

Foto: Jeroen Beekman

Met dit bericht attenderen wij graag liefhebbers en verzamelaars van oude voertuigen vanuit en in de omgeving van Velp op het Dorpsfeest van Velp op zondag 10 september aanstaande en verzoeken wij hen zich aan te melden om het prachtige dorpsfeest te Velp van een nog meer sfeervolle invulling te voorzien.

De klassieke voertuigen worden tentoongesteld aan de laan genaamd Biljoen en de van Spaenallee te Velp. De auto’s worden achter elkaar geparkeerd in vakken van 6 bij 3 meter. Zo is er ruimte om de voertuigen van alle kanten te bekijken. Er passen ongeveer 20 oude voertuigen op het festivalterrein, deze worden aan de hand van de aanmeldingen en het soort voertuig verdeeld.

We hopen op veel respons en zullen daarom streven om een zo’n breed mogelijke tentoonstelling, qua bouwjaar/type/merk/model en variatie te organiseren. Na aanmelding ontvang je binnen enkele dagen een bericht waarin staat of we uw voertuig kunnen verwelkomen. Tevens ontvangt u dan vervolgens bijgewerkte informatie over de dagplanning en terreinindeling.

Vergeet zich u niet aan te melden via de link volgende link https://forms.gle/PKyttHSthbzav9c79 of onderstaande QR code, alvast hartelijk dank voor uw sfeervolle bijdrage aan het dorpsfeest in Velp.

QR-code Klassieke voertuigen Dorpsfeest Velp 2023

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: 450 jaar Rheden
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen