Taichi en Qigong gratis kennismakingslessen in Velp

Foto:

VELP – Gratis kennismakingslessen Taichi en Qigong. Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Conditie is niet belangrijk. Iedereen kan de lessen volgen in zijn of haar tempo en op eigen niveau.

Taichi/Qigong wordt wereldwijd door miljoenen mensen beoefend. Er is persoonlijke aandacht voor houding en ontspanning. Tai Chi is leuk om te doen. Het is fijn om alleen of met anderen te bewegen, meditatief bezig te zijn en het eigen lichaam en energie te ontdekken en als belangrijkste: weer plezier te krijgen in bewegen.

De lessen zijn tevens geschikt voor mensen met: RA, fibromyalgie, COPD, hoge bloeddruk, spijsverterings-, knie-, heup, rug-, en nekklachten, disbalans, stress- gerelateerde klachten, enz. Meedoen op een stoel of krukje is mogelijk.

Interesse? Mail: [email protected] of bel 06-12372609 De lessen worden vanaf 31 augustus gegeven op donderdagmorgen. Begin lestijden: 9.00, 11.30 en 12.30 uur. Locatie: gymzaal De Elleboog, Nieuw Schoonoord 2, Velp.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen