Laatste familievoorstelling van dit seizoen in Openluchttheater De Pinkenberg

VELP – Woensdag 23 augustus was alweer de laatste van de reeks van 6 voorstelling op De Pinkenberg georganiseerd door cultuurbedrijf RIQQ, deze keer een muzikale show met Lotte en Luna genaamd Plaza Pattata,“De Fantastische Verjaardag“.

De voorstelling was een muzikale show vol spannende verhalen en grappige momenten en geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Het liedjesavontuur is gebaseerd op het boek ‘Een fantastische verjaardag’ uit de 17-delige boekenreeks Plaza Patatta van schrijfster Nanda Roep, zij schrijft al vijftien jaar de geliefde kinderboekenserie.

‘Bij de maffe familie Plaza Patatta ligt gevaar altijd op de loer. Maar daar denken ze nu even niet aan. Ze willen nu vooral de tiende verjaardag van Lotte vieren. En ze hebben een verrassing, al is die per ongeluk ook een klein beetje gevaarlijk. Een supersonisch spannend feest met zwemmen, slapen in het bos, kamperen en een speurtocht! Van haar vader moet ze echter kiezen. Samen met haar zus Luna besluit ze om stiekem toch haar zin te krijgen, met alle gevolgen van dien.

De voorstelling begon om 14.00 uur, had een korte pauze, en werd om 16.00 uur succesvol afgesloten.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen