Repair Café Rheden 2 september 2023

Foto: Rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Aankomende eerste zaterdag van de maand, 2 september is er weer het Repair Café in het Dorpshuis Rheden van 9.30 tot 12.00 uur. De vrijwilligers repareren dan wederom allerhande spullen voor de bezoeker(tje)s. Reparatie of verstellen van kleding of huishoudtextiel, kapotte kleine huishoudelijke apparaten, meubeltjes, gereedschap zijn al standaard repertoire.

Ook helpen de vrijwilligers met het repareren van laptops, mobiele telefoons en speelgoed.

Het Repair Café heeft als motto “weggooien! Mooi niet”.

Kijk voor meer informatie ook op: http://www.repaircafe-rheden.nl.

Het Repair Café heeft in de loop der jaren wereldwijd veel populariteit en erkenning gekregen. Het concept heeft geleid tot de oprichting van talloze Repair Cafés over de hele wereld, waar mensen op regelmatige basis samenkomen om te repareren, te leren en duurzaamheid te bevorderen. Het Repair Café draagt bij aan het veranderen van de wegwerpcultuur en het bevorderen van een meer circulaire economie.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen