1 en 2 september Carolina Festival Dieren

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Op 1 en 2 september, tijdens het Carolina Festival. kom je weer ogen, oren en smaakpapillen tekort in het Carolinapark in Dieren voor alle theateracts, muziek, drink- en foodtrucks.

Nieuw dit jaar is de vrijdagmiddagborrel van 17 uur: samen het weekend inluiden met live muziek en lekkere hapjes van een van de foodtrucks. Om ca 20 uur strijden ruim 30 teams tegen elkaar in de pubquiz, waarna de avond met Ierse Folk en lekkere covers wordt afgesloten.

Zaterdag is het festivalterrein geopend vanaf 13 uur. Voor kinderen is er een doorlopend programma op het kinderveld. Schminken, een circusinstuif en een steeds uitbreidende knikkerbaan: plezier gegarandeerd.

Genieten voor het hele gezin zijn de theatershows van Bubble on Circus en balkunstenaar Simon Llewellyn, het danstheater van dansgroep Aard, danscollectief Man || Co en de zetelbattle van Stoel én dans.

Lekker bijkomen kan bij de muziekpodia. Luister naar live muziek uit verschillende werelddelen en genres. Van de Zingende Zeemeerminnen tot poëtische pop bij de vijver en Latin, Rock ‘n’ Roll en Bluegrass op het hoofdpodium.

Geef je zintuigen de kost op het Carolina Festival 2023!

Voor het volledige programma zie: www.carolinafestival.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen