Informatiebijeenkomst voor huurders en woningeigenaren over het koel houden van je huis

Foto: 현국 신 via Pixabay

VELP – Woensdag 6 september organiseert de gemeente Rheden een informatiebijeenkomst voor huurders en woningeigenaren over de mogelijkheden om het huis koel te houden tijdens warme zomers. De bijeenkomst wordt gehouden in Buurthuis De Poort en is gratis toegankelijk.

Een koel huis tijdens een warme zomer: hoe regel ik dat?

Wat kun je doen om ’s zomers jouw woning koel te houden zonder veel extra energie te verbruiken? Hoe kun je bij het verbouwen en verduurzamen van jouw woning rekening houden met warme zomers? Deze twee vragen staan centraal op de informatiebijeenkomst. Een ervaren energieadviseur vertelt welke kleine en grotere maatregelen huurders en woningeigenaren kunnen treffen om de warmte ’s zomers buiten de deur te houden en energie te besparen.

De informatiebijeenkomst wordt gehouden op woensdag 6 september 2023 van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) in Buurthuis De Poort, Heeckerensstraat 201 in Velp. De toegang is gratis. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Aanmelden kan via de website www.watisjouwrheden.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen