Ringslangexcursie op voormalig Zwembad Beekhuizen in Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Ga op zondag 10 september naar het voormalige openlucht zwembad Beekhuizen en leer alles over de ringslang. Ga op pad met een ringslangexpert van Ravon, deze neemt je mee over het natuurterrein. Hij weet alles over deze ongevaarlijke slang die leeft in het natuurgebied in Velp.

Hij vertelt ook over de kikkers, padden en hazelwormen, die er ook leven. Met wat geluk ziet u een ringslang zwemmen in één van de zwembaden of tussen een houtstapel liggen. Stichting Broedplaats Beekhuizen organiseert deze excursie en beheert het natuurterrein.

Aanmelden: Het aantal plaatsen is beperkt, meld u daarom snel aan.

Aanmelden kan door een email te sturen naar [email protected]. De kosten zijn € 5,00 per volwassene, € 2,50 voor kinderen.
Er zijn twee excursies, geef aan welke excursie uw voorkeur heeft: Excursie (1): start 10.00 uur – einde 11.00 uur. Excursie (2): start 11.30 uur – einde 12.30 uur. Verzamelen aan de Beekhuizenseweg 93 in Velp (kwartier voor aanvang).

Broedplaats Beekhuizen

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen