Wilspa Spankeren 2023 geslaagd en druk bezocht

SPANKEREN – Zaterdag 26 augustus 2023 was er traditie getrouw, de laatste zaterdag, weer de Wilspa rommelmarkt in de Dorpsweg en rondom het Kerkplantsoen in Spankeren. De markt werd druk bezocht door koopjesjagers.

Naast de ongeveer 130 kramen bemand door meest dorpsbewoners die hun spulletjes probeerde aan de man te brengen waren er ook diverse verenigingen aanwezig en probeerde zij leden te werven of de clubkas te spekken door bijvoorbeeld speciale jubileumwijn te verkopen in het kader van het 110 jarig bestaan van Wilhelmina, en hielden zij een loterij waarmee mooie prijzen te winnen waren.

De keuze op de rommelmarkt was deze keer ook weer reuze zoals; curiosa, brocante allerlei speelgoed, kleding, gereedschap, fietsjes, schilderijen, boeken, lampen, klokken en nog veel meer. Daarnaast waren er optredens van muziekvereniging Wilhelmina uit Spankeren op het Kerkplantsoen en op het schoolplein, en waren er dweilorkesten die een rondgang maakte langs de kramen. Tevens waren er optredens in de muziektent van zangers en bandjes bijgestaan door Party sound Together. In de kerk was een expositie te bezichtigen en was er een patatkraam en ijscokar een tent met koffie-thee, fris of bier.

De markt was te bezoeken van 09.00 tot 17.00 uur. S’ avonds was er feest in de grote muziektent met muziek van Jetset van 20.00 tot 00.00 uur. Het was een zeer geslaagde en druk bezochte markt mede door het mooie weer.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen