Scoutinggroep Velpsche Woudloopers en de Olmen is op zoek naar nieuwe leden

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Scoutinggroep Velpsche Woudloopers en de Olmen heeft nog plek voor leden en vrijwilligers! De Scouts (leeftijd 11-14 jaar) zijn op zoek naar stoere meiden, ook jongens zijn natuurlijk welkom.

Scoutinggroep Velpsche Woudloopers en de Olmen uit Velp biedt kinderen en jongeren een actieve en uitdagende invulling van hun vrije tijd. De activiteiten die de Scoutinggroep doet zijn niet alleen leuk, maar ze dragen ook bij aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren.

Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren. Scouts spelen op een verantwoorde manier in een veilige omgeving. Dat biedt garantie voor jarenlang plezier bij uitdagende activiteiten!

Elke zaterdag tussen 9.30 en 12.00 zijn de scouts van Scoutinggroep Velpsche Woudloopers en de Olmen actief in Velp. Op 9 september 2023 organiseren de Scouts (11-14 jaar) een echte scoutingochtend voor iedereen die wil komen kijken.

Scouting Nederland
Scoutinggroep Velpsche Woudloopers en de Olmen is in 1919 opgericht en biedt al ruim 100 jaar een leuke vrijetijdsbesteding aan Velpse kinderen. Ze bieden 90 kinderen en jongeren wekelijks het Scoutingspel en doen dat vanuit het clubhuis op Beekhuizenseweg 73a, 6881 AE Velp.

De scoutinggroep is onderdeel van Scouting Nederland, een jeugd- en jongerenorganisatie met 118.000 leden. Scouting staat voor uitdaging. Kijk voor meer informatie op https://www.scoutingvelp.nl/ en www.scouting.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen