Open dag Innoforte op zaterdag 23 september

Foto: Innoforte

VELP/ARNHEM – Op zaterdag 23 september a.s. opent Innoforte haar deuren van 11.00 tot 15.00 uur op twee locaties: Vreedenhoff in Arnhem en ’t Jagthuis in Velp.

Of je nou op zoek bent naar een zorgwoning, in de zorgsector wilt gaan werken, vrijwilligerswerk zoekt, of in de buurt woont en even een kijkje bij Innoforte wil nemen. Iedereen is van harte welkom om onder het genot van een lekker kopje koffie de sfeer te komen proeven op één van deze locaties.

Wat is er te doen?

Maak kennis met Innoforte. Wat doet zij voor haar bewoners? Wat gebeurt er allemaal in Vreedenhoff en ’t Jagthuis en welke activiteiten zijn er? Innoforte beantwoordt graag vragen over de zorg die zij leveren. Denk hierbij niet alleen aan reguliere zorg, maar ook aan vaktherapie en dagbesteding. Ook vertellen ze je graag meer over de Wet zorg en dwang en ons open deuren beleid. Ben je daarnaast benieuwd hoe het is om te werken bij Innoforte? Tijdens de open dag vertellen ze je graag over hun leer-werktrajecten, openstaande vacatures en vrijwilligerswerk.

Waar en wanneer?

De open dag vindt plaats op zaterdag 23 september a.s. van 11.00 tot 15.00 uur op twee van onze locaties: Vreedenhoff in Arnhem en ’t Jagthuis in Velp.

  • Locatie Vreedenhoff: Esperantolaan 2, Arnhem. Let op: parkeergelegenheid is beperkt. Vreedenhoff is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
  • Locatie ’t Jagthuis: Hoofdstraat 1, Velp. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het P&R terrein van station Velp.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen