NIO Netwerkwandeling voor vrijwilligers

Foto: NIO

RHEDEN/ROZENDAAL – Het NIO nodigt vrijwilligers uit om deel te nemen aan de netwerkwandeling op donderdag 7 september. De start is om 15.00 uur vanaf het parkeerterrein bij het Bezoekerscentrum aan de Heuvenseweg in Rheden.

Vrijwilligers onder elkaar

Deze NIO-wandeling is bedoeld om elkaar te ontmoeten en om ervaringen uit te wisselen. Het NIO organiseert netwerkactiviteiten zodat vrijwilligers elkaar ook naderhand weten te vinden in het vrijwilligers-werkveld. Vrijwilligers van alle organisaties en initiateven zijn welkom. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Na afloop staat er een verdiend drankje klaar.

Aanmelden

Stuur wel even van tevoren een berichtje, dan wachten de andere vrijwilligers ook op jou. Bij erg slecht weer schuift de NIO-wandeling door naar een ander moment.

Het NIO is een netwerk en een platform voor alle vrijwilligers in de gemeenten Rheden en Rozendaal.

Voor aanmelden en extra informatie: [email protected] of via 06 363 24 778

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen