Zwemverenigingen PFC Rheden en ZVW ’74 gaan samenwerking aan

Foto: PFC Rheden

VELP/WESTERVOORT – In het Biljoenbad in Velp werden op maandag 28 augustus handtekeningen gezet onder een samenwerkingsovereenkomst tussen Zwemverenigingen PFC Rheden en ZVW ’74 uit Westervoort.

Afgelopen voorjaar werd Zwembad De Pals in Westervoort zeer onverwachts gesloten. Dit betekende voor de zwemmers van ZVW’74 dat zij van het ene op het andere moment geen mogelijkheid meer hadden om hun sport te beoefenen. PFC Rheden heeft daarop ZVW ’74 de helpende hand toegestoken door de club een aantal banen tijdens hun eigen trainingsuren aan te bieden. Daarnaast zijn de besturen van beide verenigingen met elkaar in gesprek gegaan over een eventuele samenwerking met ingang van seizoen ‘23/’24. En met succes.

Vanaf maandag 28 augustus trainen de wedstrijdzwemmers en banenzwemmers gezamenlijk, en staan de trainers van PFC Rheden en ZVW’74 ook samen aan de badrand. Tijdens het seizoen wordt bekeken of het een succes is en of deze samenwerking naar meer smaakt.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen