Uw Ik buurt mee! cheque doneren kan nog tot 18 september

Foto: gemeente Rheden

GEMEENTE RHEDEN – In juni 2023 viel bij inwoners in de gemeente Rheden voor de 7e keer de Ik buurt mee! waardecheque ter waarde van € 7,50 op de mat.

Ook deze ronde zijn er weer mooie initiatieven gestart die Rhedense buurten en wijken nog beter, leuker en mooier maken. Zo’n 35% van alle huishoudens zette hun waardecheque al in om deze initiatieven te ondersteunen.

Doneer of activeer voor 18 september 2023

Na 18 september kan de waardecheque niet meer worden gedoneerd of geactiveerd. Kijk op www.ikbuurtmee.nl voor alle sparende initiatieven of activeer de waardecheque om deze later aan een buurtinitiatief naar keuze te doneren. Na activatie blijft het saldo geldig tot 31 december 2024.

Wethouder Dorus Klomberg “Als gemeente zijn we trots op het programma van Ik buurt mee! en de prachtige initiatieven die hieruit ontstaan. Met Ik buurt mee! zorgen we gezamenlijk dat grote en kleine wensen van inwoners in hun straat of wijk worden ingevuld. Hiermee brengen we de inzet en de betrokkenheid die inwoners hebben voor hun wijk of dorp dichterbij.”

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen