Leerlingenorkest Rheden speelt op De Pinkenberg

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

VELP – Het Leerlingenorkest Rheden sluit op zondag 17 september om 15 uur het repetitieseizoen af met een feestelijk concert in Openluchttheater De Pinkenberg te Rozendaal. De leerlingen laten horen wat ze in de afgelopen maanden hebben geleerd. 

Het orkest staat onder de bezielende leiding van dirigent Patrick de Heus. Hij begeleidt de leerlingen tussen de 6 en 21 jaar oud, en arrangeert de muziek zo dat iedereen op ieder niveau kan meespelen. Ouders, grootouders, familie en vrienden, welkom om deze primeur mee te maken.

Waar en wanneer?

Dit spetterende concert in openluchttheater De Pinkenberg, Kluizenaarsweg 4 in Rozendaal, begint om 15:00 uur en is om ongeveer 17:00 uur afgelopen. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Meer informatie vind je op www.cultuurbedrijfriqq.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen