Rheejes Proate: Hoe Elvis Presley in Rheden bekend werd

Foto: Rheejes Proate

RHEDEN – Donderdag 21 september aanvang 10.00 uur, in het Dorpshuis Willem de Zwijger, aan de Schoolweg 3 in Rheden zal een presentatie worden verzorgd door Ale Hartgers over het ontstaan en het verloop van Rhedense “Hound Dog Fanclub” voor Elvis Presley.

Máár ook zal duidelijk worden hoe Elvis Presley in de jaren zestig al in het dorp Rheden is “gepresenteerd”. Aan de hand van een foto presentatie en een kleine tentoonstelling zal het geheel vorm worden gegeven. De ochtend zal afgesloten worden met een liveoptreden door de bekende Doesburgse zanger Maarten Jansen die ook buiten onze landsgrenzen bekendheid geniet.

Maarten Jansen, die in 1985 al een liveoptreden verzorgde tijdens de soundmix wedstrijd op het Always Elvis Festival in De Velpse Gildebroeders.

Zet het alvast in uw agenda om dit alles niet te missen. De entree is 3,50 Euro inclusief koffie of thee.

Het beloofd een gezellige morgen te worden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen