Carolina Festival Dieren was wederom een zeer geslaagd evenement

DIEREN – Op vrijdag 1 en zaterdag 2 september vond de 4e editie plaats van het Carolina Festival Dieren in het Carolinapark, gelegen aan de Hogestraat in Dieren. Het festival trok opnieuw een grote menigte van enthousiaste bezoekers, zowel jong als oud.

De aftrap van het festival op vrijdagmiddag 1 september was een gezellige vrijdagmiddagborrel, die om 17.00 uur van start ging en werd opgeluisterd met live muziek en heerlijke hapjes van de vele foodtrucks. Om 20.00 uur begon het programma met een spannende pubquiz waar 32 teams tegen elkaar streden. De avond werd afgesloten met een optreden van een Ierse folkband die tal van bekende klassiekers speelde. Ondanks een fikse regenbui later op de avond bleef het gezellig druk in de festivaltenten en werd de avond om 00.00 uur afgesloten.

Zaterdag 2 september opende het festival om 13.00 uur en werden bezoekers begroet met stralend zonnig weer en een aangename temperatuur van zo’n 21 graden, wat de ideale omstandigheden creëerde om te genieten van de vele activiteiten. Voor de kinderen was er een uitgebreid kinderveld met allerlei bezigheden, zoals schminken, een knikkerbaan, koe melken, spijkers slaan, knutselen, plakken, tekenen en een sportinstuif, om er maar een paar te noemen. Daarnaast waren er op het festivalterrein theatershows te bewonderen, waaronder Bubble on Circus en de balkunsten van Simon Llewellyn, optredens van dansgroep Aard en Man en Co met hun zetelbattie, waar kinderen aan konden deelnemen.

Voor de volwassenen bood het park een scala aan vermaak, met optredens van verschillende bands die live muziek uit verschillende delen van de wereld en genres ten gehore brachten. Van de Zingende Zeemeerminnen tot poëtische pop aan de vijver en Latin, Rock ‘n’ Roll en Bluegrass op het hoofdpodium. Uiteraard waren er ook diverse foodtrucks aanwezig met een gevarieerd aanbod aan lekkernijen, zoals friet, ijs, smoothies, suikerspinnen, hamburgers en een uitgebreide keuze aan drankjes, waaronder frisdrank en bier.

Het Carolina Festival Dieren was wederom een zeer geslaagd evenement, dat zoals de organisatie aankondigt, volgend jaar zeker weer terugkomt! Voor meer informatie kun je terecht op www.carolinafestival.nl.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen