Dorpsfeest De Steeg zaterdag 16 september, Save de Date!

Foto: Oranjevereniging De Steeg

DE STEEG – Op zaterdag 16 september vieren de inwoners van De Steeg dat gemeente Rheden 450 jaar bestaat. Dit doen zij met een feest voor jong en oud. Laat jij je uitdagen voor de zeepkistenrace? Of kom je gewoon langs voor de gezelligheid, de muziek en het eten en drinken? Of doe jij mee aan de talentenshow of kom jij gewoon je dorpsgenoten aanmoedigen? Iedereen, ook inwoners van alle andere dorpen en omgeving zijn natuurlijk van harte welkom!

Programma

13:30 uur Kinderplein

Voor de allerkleinsten tot 6 jaar is er een kinderplein met een springkussen, een ballonnenkunstenaar, schminken en spelletjes. Alles op het schoolplein van de Lappendeken.

15:00 uur Zeepkistenrace

Na jaren is hij terug! De Zeepkistenrace op de Parkweg! Bouw je eigen kist en toon je kunsten! Alle kinderen, jongeren en volwassenen uit gemeente Rheden kunnen en worden uitgenodigt om mee te doen! Ben jij een echte Max Verstappen en kom jij als eerste langs de hindernissen bij de finish? Of heb jij het leukste of origineelste voertuig van de dag? Toon je kunsten en geef je op voor 11 september! Een inschrijfformulier kan je ophalen bij de Lappendeken, Cafetaria de Linde of op de Ursula van Raesfeltlaan 38. Of door een mail te sturen met je gegevens naar [email protected].

17:00 uur Foodtrucks

Op het feestterrein bij het Parkhuis worden poffertjes gebakken en wordt er gezorgd voor heerlijke soep en brood! Voor het eten en drinken zijn er munten te koop op de dag zelf.

18:30 uur De Steeg’s Got Talent

Deze klassieker mag uiteraard niet ontbreken! Iedereen, van 0 – 100+ jaar, kan zijn of haar talent laten zien. Dus begin maar vast met oefenen, alleen, metje vrienden of met de buurt! Kan jin dansen, Zingen, Gochelen, Moppen tappen of iets anders geweldigs? Droom jij van eeuwige roem tijdens het Dorpsfeest van De Steeg? Geef je dan nu snel op voor  De Steeg’s Got Talent! Geef je nu op via [email protected] of een appje naar 06-37373340.

21:00 uur Feestavond

Met de fantastische Kofferbend sluiten de inwoners van De Steeg en alle andere bezoekers deze dag af in de feesttent bij het Parhuis in De Steeg.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: 450 jaar Rheden
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen