Belangenvereniging Daalhuizen Velp viert haar 25 jarig jubileum

Belangenvereniging Daalhuizen-Velp vierde haar 25 jarig jubileum met een dansvoorstelling in het Park Daalhuizen. De leden en oud-bestuursleden werden verwelkomt door hun voorzitter Pieter van den Brandeler.

Na een dankwoord van de wethouder Ronald ter Hoeven verplaatste de groep zich van de grote eeuwenoude eik naar een prachtig bomentheater onder de beuken. Hier verraste het Danscollectief “de Arnhemse Meisjes” de leden met de voorstelling “BOOM”.

Onder leiding van choreografe Paula Walta,  boomspecialist Willem de Feijter en violiste Tessa Zoutendijk danste het Collectief in en om de oude groene beuk in het park. Een wonderbare mooie voorstelling, die de bezoekers opnieuw deed beseffen wat voor bijzondere bomen er in het Park Daalhuizen staan. Daarna werden de leden getrakteerd op een heerlijke maaltijd, gemaakt door Carolien Lenthe van Goed Eten Velp. De zon scheen door de bomen, de avond viel, mooier kon het niet worden.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen